gavioffice.com

GymBeam код за отстъпка & Ваучер За Отстъпка Май 2023

 • всичко 7
 • Сделка 7

РЕКЛАМА

 • gymbeam.bg

  Приложете всички кодове на GymBeam при плащане с едно кликване.

  Доверява се на 2 000 000+ потребители

  Проверен

 • FAQ for GymBeam

  Каква е информацията за доставка за GymBeam?

  GymBeam ще изпрати поръчката в рамките на 24 часа след създаването й. Поръчките след 12:00 (от понеделник до петък) или през почивните дни ще бъдат изпратени на следващия работен ден. Превозвачът, с когото работят, гарантира, че поръчката ви ще бъде доставена в рамките на 48 часа след доставката. Те обаче не могат да гарантират доставка в рамките на 48 часа по време на празници или големи промоции. Те изпращат стоките възможно най-бързо и след това куриерската компания отговаря за доставката, в зависимост от това колко дълго ще доставят стоките по време на празници и периоди на голямо натоварване.

  GymBeam Какви начини на плащане приемате?

  GymBeam приема карти Visa, Visa Electron, Maestro и MasterCard. Можете да платите с карта или в брой директно в магазин GymBeam, намиращ се на улица Rastislavova 93 в Кошице, Словакия. Банков превод - Можете да платите и за вашата поръчка чрез онлайн банкиране. GymBeam ще изпрати информацията, необходима за извършване на електронно банково плащане, на вашия имейл адрес. Можете да платите в рамките на 3 дни след извършване на поръчката.

  Може да харесате и тези купони

  Регистрирайте се в GymBeam, за да получите най -новата информация за отстъпки

  Абонирайте се за бюлетина ни и първи ще получавате ексклузивни кодове за отстъпки

  gavioffice.com използва бисквитки, за да гарантира, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия сайт. Ако продължите, gavioffice.com приема, че сте съгласни с нашата Политика за бисквитки.